Mikrostöd till små företag inom naturturism

Stödet riktar sig till små företag inom naturturism som vill attrahera och sälja till nya internationella kunder. Målet för insatsen är att öka andelen internationellt konkurrenskraftiga företag som arbetar med hållbara naturupplevelser över hela landet. Det ska finnas internationellt efterfrågade upplevelser inom naturturism framme till världskongressen ATWS 2019. Dessa ska finnas i hela landet.

Mer information finner ni här

Evenemang för jord- och skogsnäringen.

Inbjudan seminarium – Hur kan drönare utnyttjas för att effektivisera den gröna näringen. Drönare ett alternativ till traktorn?

inbjudan drönare (002)

Blockkedjor och Al, två tekniker som ökar takten i förnyelse och förändring.

Atea bjuder in till seminarium den 13 juni i Västerås.

Är du nyfiken och vill förstå hur blockkedjetekniken och Artificiell intelligens kommer påverka oss nu och i framtiden?
Du kanske har hört begreppet men inte har helt klart för dig om det bara är en ”hype” eller om det finns en anledning till att förstå?

Mer information finner du här

Inbjudan! Starta och driva eget företag, 24 april i Västerås

Café, starta och driva företag, är fyllt med kunskap, seminarier, tips, råd och möjlighet att ställa frågor till erfarna rådgivare, företag och andra organisationer som vill hjälpa dig att lyckas med ditt företagande.

När: 24 april
Var: Konstmuseet, Karlsgatan 2, Västerås
Tid: kl. 15.00-17.00

Café Starta och Driva Eget

SKAPA-priset

Stiftelsen SKAPA vill uppmuntra idérika människor genom att dela ut Sveriges största innovationspris – SKAPA-priset.
Du tävlar om SKAPA-priset på 550 000 kr och SKAPA-priset för unga innovatörer på 250 000 kr. Ansök senast 23 april.

Läs mer och ansök här

INBJUDAN! KICKSTART DIGITALISERING – genom företagssamverkan

Ta chansen att delta!

Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

Upplägg och omfattning

Att ta del i Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (28/3) och två halvdagar (17/4 & 3/5) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position, besök kickstartdigi.se

Kickstart Inbjudan Vasteras